ФУТБОЛ І ШАХИ – УЛЮБЛЕНІ ЗАНЯТТЯ НАШИХ СТАРШИХ ДОШКІЛЬНЯТ !

«… Спорт стає засобом виховання тоді, коли він – улюблене заняття дитини. Без радості , зачарування красою не можлива гармонія здорового тіла і здорового духу» В.Сухомлинський 

 

У рамках  проведення фізкультурно-спортивних  заходів з нагоди Дня фізкультури і спорту в Україні  сьогодні в ЗДО №13 «Берізка» завітали  наші улюблені тренери – викладачі Микола Бринза та Сергій Іващенко.

Адже перші дні вересня,  улюблений спортивний майданчик золота осінь почала прибирати  найніжнішими кольорами і відтінками. Повітря напоєне свіжістю і теплом. Саме в такі дні вся Україна  вшановує   спортсменів. Ось і  у нас  від традицій  не відступають – проходять улюблені заняття спортивної секції «Юні футболістів»   з досвідченим тренером-викладачем Бринзою М.С і  ось уже на протязі 13 років йде успішна співпраця з СДЮФШ. Давно полюбилися старшим дошкільникам і  шахи. Протягом  10 років  секцію  «Цікаві шахи» веде  досвідчений тренер-викладач Іващенко С.Д.  Цьому успішно допомагали сьогодні  вихователі Гавриляко Ю.В., Костандова І.В. і музичний керівник Нагорна І.В.

Старші дошкільники чекають таких днів , як особливих в їхньому житті, охоче виконують всі команди, залюбки тренуються , отримуючи і достатнє фізичне навантаження, естетичне задоволення і розвиток логічного  мислення у вирішенні непростих  задач.

Зі словами подяки і смачними  пирогами, квітами,  звернулися вдячні діти  і педагоги до  тренерів-викладачів  з нагоди Дня фізкультури і спорту в Україні не на жарт розчуливши сивочолих  чоловіків. До вітань приєднуються і вдячні батьки наших вихованців. Здоров’я  міцного вам, дорогі наші  і дорослі , і діти.

Директор ЗДО №13   Наталя Примушко