У ПЕРЕДЧУТТІ СВІТЛИХ СВЯТ ЩО ТАК ЩЕДРО ГРУДЕНЬ НАМ ДАРУЄ

Цікаве неповторне життя прожили старші дошкільники   ЗДО №13 «Берізка» працюючи в художній  студії « Майстерня  талановитих Пальчиків », готуючись до Новорічних  свят   під керівництвом  народної майстрині Світлани Старостенко…

І знаєте  в чому секрет …?

Дошкільнята  усіх вікових груп разом  з   вихователями    робили добрі справи,  писали Листи Святому Миколаю   , а це про те, що  були вони слухняними і  чемними в  родині  і в садочку,    пташок   щедро   годували, квіти вдома  і в садочку поливали, подарунки рідним готували.  А от старші дошкільники   виготовили  незвичайні  еко – ялинки з  мішковини та полотна, ще й вигаптували їх  всілякими   казковими прикрасами. Робота  якось особливо  захопила  діток!  Ви  тільки помилуйтеся жодної  ялинки  не знайдете  однакової, всі різні і  надзвичайно красиві. І вирішили  діти  , що  всім  гостям  , які завітають  разом з Святим Миколаєм   до нашого  садочка  подарують  ось таку справжню  еко – ялиночку, що  виготовили  самі.

Кажуть на Україні  , що Свято   то  велично, але не менш  відповідально і незабутньо –  підготовка  і передчуття чарівництва  Новорічних свят. Подякуємо ж  нашим  талановитим  , добрим, милим, щирим дошкільнятам за їх добрі справи і щиро віримо, що  Святий Миколай   їх обов’язково щедро обдарує подарунками, ніжністю і любов’ю.