МИ «БАЛ ВИШЕНЬКИ» СЬОГОДНІ ВЛАШТУВАЛИ – ВВЕСЬ САДОЧОК ЩЕДРО ПРИГОЩАЛИ !

Дозріли  вишні – неймовірне диво !

Така краса – очей не відвести.

І стало у  Садочку в нас красиво…

На «Бал Вишневий» завітали я і ти !

Літо – літечко, золотаве, заквітчане травами, вкрите ранковими росами, наповнене дзвінкоголосим співом птахів, а ще Літечко – Вишневе і Соковите!  Певно, що не знайдеться жодного малюка,   хто не любив би смакувати червонощокими,  соковитими вишеньками.

«Бал Вишеньки»  це традиційне і улюблене свято нашої малечі у ці липневі погожі дні.  Чарівна Вишенька сьогодні Господиня !   І, справді, була головна  на Святі   , бо про неї навперебій читали поезії, відгадували загадки, складали пазли, малювали   і ліпили її зображення , співали улюблених пісень, а ще ліпили з тіста   соковиті вітамінні червонясті ягідки і справжнісінькі улюблені українські вареники з вишнями !

А чи знаєте ви, друзі, що сьогодні Всесвітній День Торта ? І як же його можна обійти нашим педагогам і дітям? Отож , не тільки соковиті вареники з вишнями,  смачні соки  і коктейлі  були на гостині, а ще  й залюбки  дошкільнята виготовляли  тортики. Ось так !

Адже Літо то пора оздоровлення нашої малечі, а ще отримання нових знань про рідний край і відкриття нового, і незвіданого. Який же хороший і веселий настрій подарував нашим малюкам  Бал Вишеньки зі старанними, творчими , працелюбними педагогами ,а  це : Гнітій Л.О., Бабич А.В., Божок Т.Г., Мархель І.В., Дяченко А.В., Юзвік В.В.. Браво вашій творчості , дорогі наші садівниці. Найщиріші слова вдячності кухарям , які старанно  приготували смачні вареники і свіжі вишневі соки.

Дякуємо батьківській родині, які так  гарно, вишукано  підготували вбрання діткам  до «Балу Вишеньки», подібне  – не забувається.

Ось і завершився ще один незабутній Тематичний День, подарувавши і дорослим і дітям силу-силенну  теплих  вражень , незабутніх емоцій , життєвого  досвіду.

Директор ЗДО №13   Наталя Примушко