«ДЕНЬ РИБАЛКИ ВІДМІЧАЄМ – ЛІТО КРАСНЕ ПРОСЛАВЛЯЄМ !»

Ми сьогодні всім Садочком

На Рибалці побували –

Рибки наловили !

Уху смакували !

Нас Нептун з Кицюнею зустріли –

В ігри разом грали !

Потім –  ніжки мили !

Помилуйтесь Мами ,

Помилуйтесь Тата !

Ой,  які щасливі 

В Дитсадку Малята !

                     Наталя Примушко

«Сонце, повітря та вода – наші найкращі друзі  і особливо в цю липневу погожу днину!  Літній період – найблагодатніший для фізичного розвитку дітей», –  так міркують  наші педагоги ЗДО №13 «Берізка» Гавриляко Ю.В., Мархель І.В., Божок Т.Г., Дяченко А.В., Юзвік В.В. і  чарівні,  талановиті, спортивні ведучі  святкового  дійства « День Рибалки» – Нептун (Бабич А.В.), Кицюня (Гнітій Л.О.)

 Саме влітку такі природні фактори, як сонце, повітря та тепла вода у наших басейнах, найефективніше впливають на організм дитини, зміцнюють здоров’я та підвищують  емоційний тонус малят і дорослих . Усі ці фактори використовують досвідчені педагоги, як самостійні заходи загартування кожної дитини.

А сьогодні з самого ранку у Садочку  кипіла підготовка до  «Дня Рибалки»  : дидактичні ігри чекали на малят,   рибки  у «ставку» вже плавали, сачки для  рибаків вже підготовлені, Нептун з Кицюнею – в дорозі, а діти   – в щасливому чеканні …

Цікаві ігри, естафети, вправи, загартування водою, сонечком, липневим повітрям у затишку беріз – все це  дарувало  Океан  посмішок, неймовірної радості і задоволення кожній дитині.

 Риба  слухняно   поміщалася у відерцях ! А ось і кухар (Степа В.І.) не забарився – УХА справжнісінька на свіжому повітрі, приправлена петрушкою, кропом, зеленою цибулею дарувала неймовірний аромат. Чи  скоро забудеться ось така колективна РИБАЛКА з  спритними  Нептуном і Кицюнею і смачною УХОЮ ?!  Думаємо , що ні !

Нехай здоровими і щасливими  зростають  наші малюки на радість  педагогам, батьківській родині, нашій українській державі. БО ДЕ ЗДОРОВА   ДИТИНА – ТАМ ЩАСЛИВА ДЕРЖАВА !

 

Директор  ЗДО №13  Наталя Примушко