КОЛЯДА ВЖЕ НА ПОРОЗІ ! ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ!

… І знову , як багато століть тому звучать Різдвяні, посівальні мелодії .


Від господи до господи, від родини до родини вирушає гурт маленьких колядників ДНЗ №13 «Берізка», які   сповіщають про наближення Різдвяного торжества, бажають рідним та близьким многая літа, щастя, здоров’я, злагоди і достатку. Яка ж радість  вслухатися в веселий передзвін мальовничого Вертепу, розглянути детально  кожну фігурку, кожну річ і в садочку, і  Величний Святковий Вертеп  на площі  рідного міста. І сюди сьогодні старші дошкільнята завітали, щоб помилуватися  неповторною красою.

Неодмінною прикметою Різдвяних свят  є прославлення народження Святого Дитяти, пошани до родини, яка збирається за одним столом , як і наші дошкільнята, що дочекалися спільної  святкової вечері  у садочку .

«Свят-вечір  виховує в дітей щирі патріотичні почуття, єдність духовних устремлінь, прищеплює любов до народних звичаїв, національної культури  українського народу», –  переконані творчі садівниці, чарівна ведуча  Гнітій Л.О. та вихователі  Божок Т.Г., Мархель І.В., Брикаліна Н.М., Бабич А.В.. А виготовила  незвичайний  Святковий Вертеп  народна майстриня Світлана Старостенко , старанно вигаптувала  найдрібніші деталі.

Шедеври зимових  святок – колядки , звучали  сьогодні як ніколи  урочисто  з  світлими  побажаннями .   Гостинність українців завжди викликала захоплення і вдячність, як вияв щедрості і взаєморозуміння . У садочку сьогодні  і святковий стіл накрили, ще й кутею пригостилися із смачним духмяним узваром. Свято розпочалося !

Колядуйте з нами, колядуйте на щастя, на здоров’я, на радість нашого роду і народу!

Христос Рождається! Славімо його !

Завідувач ДНЗ №13   Н.М.Примушко