НИНІ ЛЮДИ В УКРАЇНІ СВЯТО ЗУСТРІЧАЮТЬ, ЧУДОТВОРЦЯ МИКОЛАЯ УСІ ВЕЛИЧАЮТЬ !

Кажуть на Україні – грудень святами багатий, та серед усіх свят є особливе – День Святого Миколая. Цього дня в ДНЗ №13 «Берізка» була   піднесена атмосфера, бо малята чекали на гостину численну родину батьків, поважних гостей і самого Святого Миколая. Кажуть і в свята, і в буддень: хороший гість – дому радість, бо свято йде і гостей за собою веде.


На гостину завітали: його високопреосвященство, Високопреосвященний владика Євстратій, Єпископ Чернігівський та Ніжинський,  настоятель Свято-Покровського храму отець Михаїл та Матушка Дарія з Святим Миколаєм, Винник Тетяна Анатоліївна –   редактор  журналу «Крилаті», Голова Громадської організації «Центр новітніх ініціатив та комунікації», письменниця, поетеса, улюблений друг ДНЗ,  Саєнко Наталія Володимирівна  голова Ніжинської  міської  організації товариства Червоного Хреста України, старший тренер –викладач СДЮСФШ    Бринза Микола Семенович, голова спілки «Пасічники Ніжинщини» Балаш Петро Іванович.

До свята малюки разом з вихователями, батьками писали «Книгу добрих справ» та Лист  Святому Миколаю з проханнями і малюнками.

Линули пісні, ліричний танок,  заклички до Святого Миколая про здійснення найсокровенніших побажань, про мир і радісні  свята.   Святий Миколай  подарував  велику торбинку ласощів  для кожного малюка дитячого садочка, чим завдячуємо  о.Михаїлу, матушці Дарії.

Щиро вітали дітей, батьків, колектив з нагоди свята владика Євстратій,   Наталія Саєнко, Тетяна Винник, Петро Балаш, Микола Бринза , а Наталія Копиця, депутат Чернігівської обласної ради, завітала до діток  з м’якими іграшками –  подарунками , мандаринками  та  щирими побажаннями з нагоди величного  свята.  Від батьківської громади  вітальним словом  звернувся  голова піклувальної ради   Володимир Лєонтьєв  .

Хай любов святого Миколая зігріває всіх і захищає! Хай кожен несе у своєму серці Добро, Любов і Мир!

  Завідувач ДНЗ №13           Н.М.Примушко