«ПАННА ОСІНЬ ПОХОДЖАЛА, У САДОЧОК ЗАВІТАЛА …» ОСІННІЙ КАРНАВАЛ В ДНЗ №13 «БЕРІЗКА» ТРИВАЄ !

Цього сонячного погожого дня Панна Осінь (талановиті вихователі Вергун І.А., Костандова І.В.) люб’язно  завітала  до діток молодшої групи №1 (професійний вихователь Парубець Н.Г.,помічник  вихователя Лапка Х.В.) та у середню групу №2 ( творчі вихователі Вергун І.А., Бабич А.В., помічник вихователя Черненко І.С.).

Скільки щирої  радості, сміху, веселих  ігор, танців,  хороводів , жартівливих  сценок, народознавчих обрядів святкування Покрови, збору Хліба, подарували талановиті наші малята красуні Осені, милій Господині (вихователь Брикаліна Н.М.) та старенькому дідусю-Лісовичку (вихователь Божок Т.Г.). Заклички  до срібного Дощика і золотого Сонечка змінювалися  декламуванням улюблених   дітками поезій про Осінь, рідну Україну.

Малята «проживали» хвилюючі щасливі  моменти, що так   люб’язно  дарує нам золота осіння пора, а батьківська родина щиро і завзято  підтримувала  та ділила з  дітками чудовий настрій «Осіннього карнавалу», що за традицією  нашого садочка завершився розкішним  короваєм з калиною та  запашними  круглолицими варениками з вишнями. Смакували всі – і дорослі і малі!

Сердечні слова подяки за «Осінній  карнавал» звучали  від батьківської громади всьому колективу і особливо  вихователям Вергун І.А., Парубець Н.Г., Костандовій І.В., Божок Т.Г. та вихователю-методисту  Серзі Т.В., інструктору  з фізкультури Гавриляко Ю.В.

До наступних свят і приємних  родинних зустрічей , дорогі батьки, любі наші дітки. Миру в серці, миру в родині, миру нашій славній неньці Україні !

 

Завідувач ДНЗ №13  Н.М.Примушко