СТОРІНКАМИ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

“ВИХОВАТЕЛЬ МУСИТЬ БУТИ ТВОРЦЕМ, А КОЛИ ЙОГО ПРАЦЯ ЛИШЕ РЕМЕСЛО, ТО НЕМАЄ В СВІТІ ТЯЖЧОГО РЕМЕСЛА”

                                                                                      Софія Русова.

“Педагог  готується до хорошого уроку усе життя… Така духовна і філософська основа нашої професії і технологія нашої праці: щоб дати дитині іскорку знань, педагогові треба ввібрати ціле море світла, ні на хвилю не відходячи від променів вічно сяючого сонця  – знань людської мудрості.”

                                                                                      В.О.Сухомлинський

          Такий  лейтмотив    супроводжував засідання педагогічної ради  ДНЗ №13 «Берізка». Мова йшла про підсумки пошуково-дослідницької  роботи нашого колективу щодо реалізації методичної  теми та шляхів вдосконалення  інноваційної діяльності педагогічного колективу – міні-музеї і музейна педагогіка, реалізація Концепції національно-патріотичного виховання за  Софією Русовою, гуманної  педагогіки В.Сухомлинського, співпраця з державним педагогічно-меморіальним музеєм Великого Добротворця.

Захоплюючим і цікавим  була відео презентація та звіт результатів системи роботи  педагогів, що атестуються, а це : завідувач Примушко Н.М.,  методист Серга Т.В.,  музичний керівник  Нагорна І.В, вихователі  Парубець Н.Г., Гнітій Л.О., Костандова І.В.

Не менш цікаво   провела майстер-клас  творчий вихователь Колесник А.В. з проблеми  про «Інтеграцію LEGO – технології в освітньому процесі закладу». Педагоги, граючись, навчалися і ділилися знаннями.

Після проведення  в новій формі  педагогічної ради,  кожен педагог  вийшов  окрилений  давати  дітям   більше, цікавіше корисних знань, зацікавлювати   їх ігровими технологіями  і постійно  удосконалювати себе.

Завідувач ДНЗ №13     Н.М.Примушко