ЛЮДИНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ДОБРА  АБО ДЕНЬ ДОБРА В ДНЗ №13 «БЕРІЗКА»

 

Сьогодні  – 1 Березня  День  незвичайний, не тільки  тому, що завітала довгоочікувана пані Веснонька, а й тому, що  в ДНЗ №13 «Берізка»  діти прожили   надзвичайно цікавий день – День Добра.

Досвідчений,  творчий  вихователь-методист  Парубець Ніна Григорівна, що працює  над проблемою екологічного та гуманного становлення  малого українця  , включилася в проведення Всеукраїнського заняття доброти  , що був ініційований Благодійним фондом допомоги безпритульним тваринам «Щаслива лапа»   та Департаментом загальної середньої та дошкільної освіти .

На гостину до вихованців  «Калинової світлиці» завітала  киця Масюня, яку  свого часу  Ніна Григорівна  врятувала з вулиці. Ця маленька кицька  пережила серйозну операцію  –  у неї немає ока, а врятував   пухнасту красуню лікар –  ветеринар    клініки «Айболит» Андрій Віталійович Гавриляко. Він, не  дивлячись на зайнятість , сьогодні  завітав  до   колишньої  пацієнтки і наших добрих, ніжних діток, що так полюбляють тварин. Андрій Віталійович приніс цілу скриньку  різних ліків і медичного  приладдя,  яке діти залюбки розглядали, цікавилися, а лікар вчив  як можна послухати котика фонендоскопом, почистити вушка. Зустріч була надзвичайно цікавою! Діти навперебій    розповідали  і  про  своїх улюбленців, які  живуть  у них  вдома, а сьогодні їх  світлини  малята принесли в садок і розмістили у прекрасному білосніжному «Палаці Котів», щоб порадувати  кицюню Масюню.

Для маленької кицюні Масюні діти  вирішили   зробити цілий ряд добрих  подарунків, щоб  вона почувала себе затишно і щасливо, а ще  – щоб більше відчула  дитячу любов  і ніжність. Тут були  мозаїчні   котики з ґудзиків, художній вернісаж  портретів друзів Масюні, а саме головне  –  святковий   пиріг з свічками  і сухим кормом. Всі  добринки – подарунки діти щиро  вручили   киці з побажаннями і отримали від того  неабияке задоволення, їх серця наповнилися краплинками безцінного  Добра.

Завідувач ДНЗ №13     Н.М.Примушко