У ПЕРЕДЧУТТІ  СВІТЛИХ СВЯТ ЩО ТАК ЩЕДРО  ГРУДЕНЬ  НАМ ДАРУЄ

 

Сьогодні цікаве неповторне життя прожили малюки дошкільного навчального закладу №13 «Берізка». І знаєте  в чому секрет …?  Діти усіх вікових груп разом  з  своїми вихователями  (Костандова І.В., Мархель І.В., Стільник Ю.В., Вергун І.А., Брикаліна Н.М., Третяк О.Д., Божок Т.Г.)  писали листи  Святому Миколаю і там  щиро повідомляли про  дитячі  добрі справи , а це : були слухняними і  чемними в  родині  і в садочку, святкові  листівки воїнам – захисникам  підготували, пташок   щедро   годували, снігові кулі з радістю   перетворили  на казкових  , загадкових  Сніговиків.

Але найсвятіше і найголовніше, що захопило малюків – виготовлення різдвяних пряників – смаколиків ! Ви тільки погляньте, як  з під маленьких рученят діток з’являються чудернацькі  смачнючі зірочки, коники, квіточки, колобочки ! І все це – подарунки для найрідніших  мами і тата, бабусь і дідусів, сестричок і братиків.

Приємним доповненням до листів воїнам – землякам  АТО буде величезна  скринька   «РІЗДВЯНІ ПРЯНИЧКИ – З ПОДЯКОЮ  ЗА МИР  НАД УКРАЇНОЮ».

Кажуть на Україні  , що Свято   то  велично, але не менш  відповідально і незабутньо –  підготовка  і передчуття чарівництва  Новорічних свят. Подякуємо ж  нашим  талановитим  , добрим, милим, щирим дошкільнятам за їх добрі справи і щиро віримо, що  Святий Миколай   їх обов’язково щедро обдарує подарунками, ніжністю і любов’ю.

Чекаємо тебе , Святий Миколаю,  у садочок №13 «Берізка» ЗАВІТАЙ !

Завідувач ДНЗ №13    Н.М. Примушко