ІНТЕГРОВАНИЙ ПІДХІД ДО ОСВІТИ – КЛЮЧОВИЙ  У КОНЦЕПЦІЇ  НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ  ТА В РОБОТІ ДНЗ №13 «БЕРІЗКА»

 

Саме такими  були проблеми , що вирішувалися педагогами  на педагогічній раді  засобами Квест-гри  «Наші досягнення, новинки і вибір курсу на Успіх». До цікавої роботи покликала педагогів вправа «Гора Успіху з шукачами скарбів»  в ролі яких, виступили  вихователі.  Незвична  карта Квест-гри з зупинками :   «Інтеграція та її впровадження в освітній процес», «Міні-музеї та музейна педагогіка»,  «Інтерактивне навчання та ігрові  технології у роботі з дошкільниками»  через гру – ребус «Заморочки з бочки» в решті –решт допомогли  зібрати  вихователям  «Педагогічний кейс» ідей і цікавих напрацювань на майбутнє.

…В світлицях  ДНЗ за час підготовки до педради  з’явилися нові міні-музеї «Щедрого Хліба», «Цікавого Гудзика», «Писанки і писанкарства», поновилися вже існуючі міні-музеї  , дякуючи  майстерності , працелюбності, творчості вихователів, батьків і дітей.

Така  цікава  вправа як «Цитатні суперечки», повернула всіх педагогів до спадщини В.Сухомлинського ,  його творчості, невичерпного джерела інноваційних думок, багатої скарбниці мудрості ,знань і натхнення.

Робота педагогічної ради, по-новому, пройшла  жваво, активно і  в той же час – невимушено і цікаво, даруючи кожному учаснику  позитивні емоції, бажання працювати  щиро,  відповідально в ім’я Дитини.

Завідувач ДНЗ №13    Н.М.Примушко