МАЛО ЛЮБИТИ ЖИТТЯ , ТРЕБА ЩЕ З НИМ ДОБРЕ ПОВОДИТИСЯ АБО ОБЖД В ДНЗ №13 «БЕРІЗКА»

А чи знаєте ви, що дошкільний навчальний заклад є  захисником прав та інтересів дитини? Бо саме  в садочку  дитина опановує   правила безпечного життя, вчиться  розуміти   як діяти в надзвичайних ситуаціях, вправляються в допомозі   одне одному

і т.д.  І ось  в рамках  «Тижня   знань з основ безпеки життєдіяльності» у садочку   пройшли цікаві , насичені  унікальною діяльністю дні .

Тут малюки   ставили   лялькову виставу «Алло! Загорілася хата в Кози – Дерези!», вчили Незнайку правилам поводження  з  побутовими предметами і вирішували   проблемну ситуацію з сірниками, взяли  активну участь у вікторині «Світлофор-Моргайко на гостині», обігрували  цікаві ігрові ситуації  «Допоможи  Зайчику  – надай першу допомогу», грали у цікаві ігри « Увага ! Незнайомець!», «Обережно, щось цікавеньке лежить?», дивилися улюблені мультики про  малих бешкетників вовченят і чемних ведмежат.

Ось так дошкільнята,  під керівництвом  педагогів, закріплювали отримані знання, як діяти  у складних  ситуаціях , вчилися  берегти своє життя і здоров’я , щоб запобігти біді.