«ЗАХОПИЛИСЬ ЙОГОЮ МАЛЯТА» АБО МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЙОГИ В ЗДО №13 «БЕРІЗКА»

… Захопились ЙОГОЮ малята,

Розіслали килимки завзято,

Вдих і видих правильно робили,

В позі « Лотоса» упевнено сиділи…

Це , щоб в Злагоді з собою бути,

До зірок дістати, вітерець почути …

Щоб Гармонія у Світі панувала,

Йога у садочок завітала !

                          Н.М.Примушко

 

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня  Йоги так і сталося – до нас в ЗДО №13 «Берізка»  завітала ЙОГА при  сприянні  відданих справі педагогів  Нагорної І.В., Парубець  Н.Г.,Гавриляко Ю.В., Вергун І.А.,Бабич А.В.,Кононенко В.С.

А чи   знаєте Ви , друзі,  що  неспокійний та напружений спосіб життя  спонукає багатьох  шукати гармонії і відпочинку ?        Саме тому і ми  вирішили  звернутися до йоги, бо йога для дітей  і дорослих допомагає  підвищити енергію, покращити опір всіляким хворобам і досягнути внутрішньої гармонії.  А от для дошкільників найдоцільніше проводити заняття з  Хатха-йоги.  І якщо такі заняття стануть традицією в садку і дома , то нашим малятам це допоможе захиститися від хвороби та  укріпити імунітет.

Ми на шляху  до виховання здорового тіла і здорової техніки, що  легко координує дихання, сконцентровує дитину на виконанні вправ і отриманні задоволення. Спробуйте, це цікаво, це корисно!

Вітаємо всіх  Вас, друзі, колеги, батьки, милі наші малюки, з  Міжнародним Днем йоги.  Бажаємо, щоб ваша духовність в тісному переплетенні з фізичними можливостями створювали Диво — повну Гармонію. Будьте старанні, зосереджені, наповнені життєдайною енергією і добром. Успіхів і нових можливостей  на шляху до Здоров’я.