ЩОРІЧНИЙ ЗВІТ КЕРІВНИКА ЗДО№13 «БЕРІЗКА» І БАТЬКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ – СПРАВА ВІДПОВІДАЛЬНА, СЕРЙОЗНА, ПОТРІБНА

Цьогорічний звіт керівника ЗДО №13 «Берізка» проходив  на ошатному   спортивному майданчику закладу  з дотриманням всіх необхідних вимог адаптивного карантину. Цей червневий полудень зібрав  представників  активу батьківської громади  всіх вікових груп  та колектив закладу.  

Директор  детально зупинилася на основних проблемах педагогічного колективу 2020-2021н.р., проаналізувала зміни у мережі, кадровому забезпеченні, детально зупинилась на проблемі, що перебуває в епіцентрі всієї роботи – це здоров’я малюків, дитяче харчування, покращення матеріально-технічного оснащення. Повідомила присутнім про найбільш вдалі заходи, які сприяли успішній реалізації основних завдань колективу, проілюструвала розроблені і впроваджені протягом року психолого-педагогічні проекти і т.д. .

ЗДО  традиційно  працює за принципом : «Садок і родина – сім’я єдина»,  а за цим стоїть спільна робота і батьківська любов та  відповідальність, а це : активна участь  піклувальної ради ЗДО у «Весняній і осінній толоці», сприяння зростанню творчого потенціалу малечі і  колективу – участь у Міжнародних, Всеукраїнських, обласних, місцевих конкурсах і фестивалях, спортивних змаганнях  і т.д..

Особливі слова вдячності  звучали  на адресу    влади міста , міського голови  Олександра Кодоли, начальника Управління освіти Ніжинської міської ради Валентини Градобик, заступника  начальника Управління  освіти Надії Пономаренко  за турботу, за постійне покращення життя малечі,  створення сучасних умов облаштування груп, споруди закладу, сучасний ремонт приміщення.

На особливі слова вдячності заслуговує голова піклувальної ради ЗДО –      Лєонтьєв В.І..    Пророблена робота непросто перераховувалась у виступах небайдужих батьків, членів колективу, а оцінювалася з захопленням і позитивом.   Пригадувалися  цікаві моменти  пережитого, бо все, що робилося і робиться на користь дітям – то святе і так необхідне, бо закладене сьогодні у «Храм особистості» малечі, завтра повернеться – вишуканістю, освіченістю майбутніх громадян молодої української держави.

На зборах були підведені підсумки  вжитих та оголошені заходи щодо зміцнення та модернізації матеріально-технічної бази навчально-виховного процесу, залучення додаткових джерел фінансування, ремонтних робіт,    підготовки до оздоровлення малечі влітку  «Літо – 2021» з дотриманням всіх вимог адаптивного періоду  карантину.

Роботу директора Примушко Н.М., голови піклувальної ради ЗДО Лєонтьєва В.І. оцінили, як «відмінну».

Підводячи підсумки роботи  директор подякувала , батькам, колективу ЗДО  – педагогам закладу, обслуговуючому персоналу за сумлінну роботу, розуміння і підтримку , можливість реалізації нових творчих, спільних креативних ідей в ім’я ДИТИНИ.