ЮНІ ФУТБОЛІСТИ – ГОРДІСТЬ НІЖИНА АБО ЗАНЯТТЯ ФУТБОЛОМ УЛЮБЛЕНА ГРА МАЛЕНЬКИХ СПОРТСМЕНІВ ДНЗ № 13 «БЕРІЗКА»

01 листопада маленькі дошкільнята , юні спортсмени-футболісти ДНЗ №13 «Берізка», що займаються у  секції «Юні футболісти» під  керівництвом старшого тренера-викладача Бринзи М.С., нарешті, приїхали  до  ДЮСШ (директор Зінченко В.П.) у світлу, теплу, привітну залу,  адже раніше займалися на спортивному майданчику ДНЗ         .  Для багатьох  дітей старшого дошкільного віку,особливо хлопчиків,  футбол є найулюбленішою спортивною грою.  А у нас займаються футболом, і це вже  традиційно,  середні  і старша група !


Певно знають усі дорослі, що гра у футбол є фундаментом для формування рухових навичок і технічної підготовленості дітей дошкільного віку, оскільки вона є надзвичайно сприятливою для розвитку швидкісних і координаційних вмінь.

Ви тільки погляньте,  як  хвацько хлопчики намагаються  оволодіти «неслухняним» м’ячем! Як виконують слухняно всі команди тренера !

Це ще раз переконує, що навчання гри у футбол в умовах секційної роботи дає можливість забезпечити кожній дитині право вибору для прояву особистих інтересів і здібностей.

Проведення вправ з елементами футболу   загартовує дитину, попереджує респіраторні захворювання.  Ігри з елементами футболу мають значний вплив на організм дітей .

Побажаємо ж всі юним футболістам  і улюбленому тренеру малят М.С.Бринзі нових  спортивних  досягнень, залюбленості у футбол   і міцного здоров’я .

 

Завідувач ДНЗ  №13               Н.М.Примушко