ДУЖЕ ПОЛЮБЛЯЄМ МИ УСІ ФУТБОЛ ! ВЧИТЬ НАС ТРЕНЕР ЗАБИВАТИ ГОЛ !

Здорове покоління  українців – це головне завдання дошкільних навчальних закладів і  батьків, але і спортивних шкіл міста з різною спрямованістю. Адже в наш час дошкільнята все більше сидять біля моніторів комп’ютерів, забуваючи про свіже повітря і активні ігри. Тільки не в нас – Дошкільному навчальному закладі №13 «Берізка», який  вже протягом  десяти років співпрацює з  СДЮФШ , де директор Таран  Ю.В.  і улюблений тренер-викладач  Бринза М.С.

І, повірте, що футбол для  наших малят – дошкільнят    вносить вагомі корективи в розпорядок дня і навіть  може змінити долю майбутніх чемпіонів міста Ніжина! Адже у хлопчиків спортивної секції «Юні футболісти»  є чудова   можливість пройти навчання у досвідченого спортсмена –  Миколи Бринзи, якого  малюки  з радістю  чекають на тренування.

Ось і сьогодні звичайне тренування  юних футболістів на футбольному полі садочка,  де діти змагалися у спритності,витривалості, влучності. За що і отримали  нагороди – значки.   Ще раз сьогодні  козаки довели, що   спорт і радість  об’єднує, здружує і   дарує здоров‘я.

 

               Завідувач ДНЗ № 13 Н.М.Примушко