А СЬОГОДНІ ІМЕНИНИ – ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ МОРКВИНИ» АБО ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ  МОРКВИ В ДНЗ №13 «БЕРІЗКА»  

У світі багато свят, присвячених їжі, і, чесно кажучи, святкування деяких з них не дуже корисно для здоров’я. Втім, цього точно не можна сказати про Всесвітній день моркви. Похрумтіти цим життєрадісно помаранчевим овочем дуже корисно для організму нашої малечі  Запитайте будь-якого кролика!

Що ж, Всесвітній день моркви в ДНЗ №13 «Берізка» пройшов на славу. До речі , його відзначають щорічно 4 квітня, – чудовий привід дізнатися що-небудь нове про цей вітамінний коренеплід.  Педагоги нашого закладу  вперше  торкнулися цієї цікавої і творчої справи.  І подивіться , що вийшло. Тут і морквиці в гості приходили,  і зайці на гостину завітали, і  салати та сік  діти  своїми маленькими  рученятками готували, а потім – залюбки смакували цим корисним смаколиком , що з прадавніх часів полюбляють українці.

Море користі, та й смачних рецептів з морквою  відкрили  творчі креативні вихователі , що так старанно  готувались до  Свята Моркви  Хорешко Н.В., Колесник А.В., Парубець Н.Г., Гавриляко Ю.В., Гнітій Л.О., Мошко О.М., Мархель І.В. теж.

Бажаємо всім –  і дорослим, і малим   смачного і корисного Всесвітнього дня моркви!

 Завідувач ДНЗ №13   Н.М.Примушко