НА ГОСТИНІ «ДОБРИК І ЙОГО ПРИГОДИ»  З  УЛЮБЛЕНОЮ ТЕТЯНОЮ ВИННИК      В ДНЗ№13 «БЕРІЗКА»

 

Справжнім подарунком  для  дітей , педагогів, батьків  цього березневого дня була зустріч   з  Тетяною Анатоліївною Винник — громадським діячем, письменницею, журналісткою, перекладачем і  давнім щирим другом  нашого садочка. Тетяна Анатоліївна цього разу прийшла не сама,  а з новою цікавою повістинкою «Добрик і його пригоди» .  Письменниця захоплено  розповідала про   спостережливого і кмітливого  бездомного песика, що дуже мріяв отримати ім‘я.   Саме терплячість, винахідливість і доброта  подарували   йому  ім‘я Добрик. Діти  поділилися і своїми добрими справами, ставленням  до бездомних тварин, а Тетяна Анатоліївна невимушено  і цікаво   спілкувалася з малечею.

А ще  улюблена письменниця  подарувала  від синочка Богдана цікаві   дитячі книги  та  журнали  у кожну групу, тим самим, збагативши «Дитячі бібліотечки».

Діти старших груп  залюбки читали поетичні рядочки Тараса Шевченка, з радістю виконали  для Тетяни Анатоліївни пісню  «Українські козаки» і запальний танок «Вареники». Педагоги і діти звернулися з словами подяки до  письменниці і вручили їй  смачні  наші вареники з картоплею  та  ніжні весняні квіти, ікебано.

Віриться , що після таких  щирих   зустрічей наші діти  поринуть у великий і добрий світ  книг і нового друга песика Добрика , про якого так мило і цікаво   повідала нам Тетяна Анатоліївна Винник.