Міжнародний День Толерантності в ДНЗ №13 «Берізка» або Квест-гра «Кринички Толерантності»

Цього листопадового дня вихованці ДНЗ №13 «Берізка» з нетерпінням чекали разом з вихователями , практичним психологом. І ось ця уроча мить настала… Музична світлиця наповнилась різнобарв’ям вишиванок, веселковою палітрою цікавих завдань. Старші дошкільники двох груп «Калинової світлиці» та «Чомусикової світлиці» зібралися на святкове дійство – День Толерантності, а на грудях у кожної дитини – емблема Толерантності.
На дітлахів чекав сюрприз – Квест –гра «Кринички Толерантності» , це цікаві «острівки» з завданнями для допитливих малят, підбірка слайдів про дружбу, милосердя, доброту, терпимість, все для драматизації улюблених українських народних казок та ігор. Квест-гра проходила цікаво, захоплююче, бо дві команди змагалися по-справжньому, а по закінченню виконаних завдань , діти подарували одне одному щирі побажання з маленькими сердечками, що виготовляли самі.
А на сам кінець діти двох груп гуртом створили «Планету Миру і Любові» з різнокольорових долоньок під керівництвом практичного психолога Хорешко Н.В., вихователів Парубець Н.Г., Брикаліної Н.М., а ще цікаво розповідали, розмірковуючи про людські чесноти.
Серце переповнювала радість від дитячих побажань , міркувань, щирих вражень , непідкупного тепла, що отримали малята цього дня. Віриться, що наші вихованці виростуть справжніми людьми , які вміють поважати себе і оточуючих – чесними, справедливими, добрими, щирими.