Вдягла Весна мережану сорочку або Великодні Передзвони в ДНЗ №13 «Берізка»

Великодні свята переповнюють душу і серце особливим світлом тепла і любові до світу. От і сьогодні кожна світлиця – всі вікові групи ДНЗ №13 «Берізка» радо відкрили свої обійми  маленьким  вихованцям,  шанованим гостям – протоієрею Михаїлу Якубів, настоятелю храму святої Покрови  і матушці Дарії.

І вишиванки на дітях і дорослих, і Великоднє дерево, прибране вишуканими писанками, уквітчане первоцвітами, диво-крашанки і пасочки , сприймалися зворушливо, ніжно, по-родинному…

З віншувальним словом, Великодніми вітаннями звернувся до кожного  малюка   ніжно, тепло    о.Михаїл, скроплюючи рясно всіх святою водичкою і щирими побажаннями.

Великодні обряди, пісні, веснянки і гаївки, до яких з великим задоволенням долучилися   о.Михаїл  і матушка Дарія ,   надали святу особливого піднесення. Як завжди, о.Михаїл любить обдаровувати малечу подарунками. На цей раз  він   подарував цілий  кошик   освячених Великодніх пасочок і кожному  малюку  – шоколадне  диво-яєчко,  яке діти з задоволенням смакували, прославляючи Радість  Воскреслого  Спасителя.

Миру всім нам в серці!  Миру  в Родині!

Миру нашій славній, рідній Україні!

Завідувач ДНЗ №13  Примушко Н.М.